Tuesday, April 3, 2012

Fimo ja Cerniti lainel / hands on Fimo and Cernit

Neljapäeval teen polümeersavi õpitoa. Plaanis näidata, mida ise olen õppinud polümeersavist miniatuurlillede tegemisel. Osa tänastest töödest sai ka üles pildistatud. Kõrvarõngastel kasutasin Cerniti Nature sarja graniidivärvi savi, aga õnnetuseks muutub see küpsetamisel märksa tumedamaks:(. Ümmargused kõrvakad on küpsed ja piklikud veel küpsetamata. No onju suur värvivahe? Eks teine kord tuleb sellega lihtsalt arvestada ja heledamate värvidega koos kasutada.


I'll have a worshop on polymer flowers on Thursday. I'll try to show what I have learned on making miniature clay flowers. Today I used Cernit from nature line colour called Granit but unfortunately it darkened a lot during baking. So next time I'll just have to use lighter colours with that particular clay. Just to see the difference - the round eaarings are baked and oval ones are not baked yet.

Ja kamee peale tegin roose ning meelespäid. Suurema roosi suurus on ca 6mm. Ja meelespeal 5mm. Või tuleks hoopis öelda, et väiksus:)

I made some roses and forget-me-not flowers. The size of a rose is approx. 6mm and the forget-me-nots are aprox. 5mm.

1 comment:

  1. Miniatuurlilli ei ole ma veel teinud-ainult plaaninud.Lähipäevil võtan ette. Tundub väga peen töö. Aga tulemus on ilus ja kuidagi peen.

    ReplyDelete