Thursday, July 7, 2011

Siniroheline, papagoi, teokeerud ja muudki

Leidsin imearmsad picasso stiilis tšehhi klaashelmed. Kuna kaelakeesid olen veel vähe teinud, siis see alguspunkti ülesleidmine ei tule mitte kergelt. Lõpuks jäin tulemusega täitsa rahule. Aga kaua ma seda komplekti imetleda ei saanud, sest samal õhtul lahkus see koos minu sõbrannaga järgmise nädala sünnipäevakingiks kellelegi kolmandale. Ehh, ja nii need ehted oma elu elama hakkavadki:).

 Papagoi ahvatles esialgu lisama värvi ja lilli, aga lõpuks tuli üsnagi tagasihoidliku värvigammaga tulemus.Pärlimaterjal on klaasist. No ei ole mitte kerge neid pudinaid keti külge riputada nii, et nad kõik õiget pidi jääksid. Lõpuks siiski saatis minu ponnistust edu.
 Ja siis sain lõpuks oma pöörased teokeerud ka kenasti traadi külge keerutatud. Lisaks kunstvaiguga täidetud teokodadele kasutasin toonitud jadeiidihelmeid.



















Mõned kõrvarõngapaarid lisaks -rohelised liblikad on aventüriinist, punased mummud on looduslikust materjalist (sponge coral i.k.), mis ootab väga kaelakeed endale lisaks. Ja muidugi armsad Tenshad. 

 

No comments:

Post a Comment